Asiantuntijapalvelut tarinallistamisessa ja videotuotannossa.

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalvelut pitävät sisällään esimerkiksi koulutukset ja konsultoinnit. Olemme toteuttaneet molempia videokuvauksen, sisällöntuotannon ja markkinoinnin saralla jo vuosien ajan. Toteutukset ovat yleensä työpajoja, seminaariesityksiä tai kehitysprojekteja. Tyypillisimpiä asiantuntijapalveluiden sisältöjä:

  • Tarinallistaminen ja tarinankerronta
  • Brändikonseptointi (osana videotuotantoa)
  • Sosiaalisen median sisällöntuotanto (video & kuvat)
  • Videokuvaaminen
  • Striimaus ja etätyöskentelyn konseptit

Yleensä olemme mukana jo aikaisessa vaiheessa projektin suunnittelussa, koska oikein rajattu kokonaisuus tuottaa parhaan lopputuloksen. Homma lähtee liikkeelle varaamalla puhelinaika tai laittamalla sähköpostia. Teemme kartoituksen, jonka perusteella hahmotamme kokonaisuuden. Kartoituksessa selvitetään millaisesta tarpeesta on kysymys, kuinka laaja projekti on kyseessä, mitä palvelulla halutaan saavuttaa ja millaisesta aikataulusta puhutaan. Laadimme näiden perusteella tarjouksen, josta selviää palvelun sisältö ja kiinteä hinta.

Tarinallistaminen ja tarinankerronta

Toteutus tehdään monesti joko ryhmätyöpajana tai yrityskohtaisesti. Lopputuloksena on brändin yksilöllinen tarina, jolla pystyt erottumaan markkinoinnissasi.

Brändikonseptointi

Brändikonseptoinnin tärkein funktio on selkeyttää brändiviestiäsi, eli millaiset viestit edellä brändimarkkinointia tulee tehdä. Yleensä konseptointi tehdään osana brändivideota.

Sisällöntuotanto

Työpajoissa keskitytään taklaamaan kuva- ja videomuotoisen sisällöntuotannon haasteita sekä pohtimaan toimivia käytäntöjä.

Videokuvaaminen

Onko yritykselläsi oma kuvauskalusto, jolla haluat tuottaa materiaalia esimerkiksi someen? Työpajassa asiantuntijamme kouluttavat perusasioita, joilla saat nostettua laatua.

Striimaus ja etätyöskentelyn konseptit

Modernissa maailmassa yrityksen tulee hallita etätyöskentelyn työkalujen käyttö. Palavereissa ja webinaareissa kyse on vuorovaikutuksesta, joten tärkeätä on varmistaa, ettei vastapuoli nukahda kesken kaiken.

Varaa aika maksuttomaan kartoitukseen

Kiinnostuitko asiantuntijapalveluista?

Varaa aika maksuttomaan kartoitukseen asiantuntijamme kanssa